AVISO LEGAL

Y Política de Privacidad.

Conforme a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i al Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril (“Reglament General de Protecció de Dades” o “RGPD”), aquesta Política de Privadesa s'aplica als tractaments de dades de caràcter personal que MAQUINANT TEATRE COOP V. realitza com a Responsable i/o Encarregat dels mateixos, en relació amb les dades que els usuaris i/o clients (persones físiques) faciliten com a conseqüència de la contractació dels serveis que presta MAQUINANT TEATRE COOP V. o recaptats en qualsevol de les bases de dades d'aquesta. Si vostè no està d'acord amb els termes d'aquesta Política, no utilitze els serveis de MAQUINANT TEATRE COOP. V.

 

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES SEUES DADES:

Denominació Social: MAQUINANT TEATRE COOP V.
Domicili: C/Humanista Furió 1, pta 7 46022. València, Espanya.
NIF: F98817984
Correu: info@maquinant.comFINALITATS DEL TRACTAMENT:


Les dades personals que ens facilite a través de correu electrònic, pàgina web www.maquinant.com i telèfon seran utilitzats per a atendre la seua petició d'informació, la gestió i prestació dels serveis oferits per MAQUINANT TEATRE COOP.V i per a l'enviament de futures comunicacions que pogueren ser del seu interès.


No tractarem les seues dades personals per a cap altra finalitat més enllà de les descrites anteriorment llevat que vinga imposat per llei o existisca algun requeriment judicial.


Usem cookies de tercers per a arreplegar informació de la teua navegació (Google Analitics).

DRETS DE LES PERSONES INTERESSADES:


Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en MAQUINANT TEATRE COOP V. es tracten dades personals que li concernisquen, o no. En particular, vostè pot exercir davant MAQUINANT TEATRE COOP V. els següents drets:


-Dret d'accés
-Dret de rectificació
-Dret de supressió
-Dret d'oposició
-Dret d'oposició a l'enviament de publicitat
-Limitació del tractament
-Portabilitat de les dades
-Dret a no ser objecte de decisions individuals automatitzades
-Possibilitat de retirar el consentiment


Per a gestionar les teues dades pots posar-te en contacte amb nosaltres en info@maquinant.com.