SERVEIS 24H A NIVELL NACIONAL

Què li oferim

¿Per què treballar amb nosaltres?

El nostre objectiu estratègic en l'àrea de serveis és oferir-li al client totes les facilitats per a la consolidació dels treballs requerits, adequant a les necessitats de tots els nostres clients.

Oferim un servei de 24 hores en dies laborables i festius, treballem a nivell nacional i internacional, i realitzem pressupost in-situ a 24h.

Oferim:

  • Honestedat
  • Lideratge
  • Excellència
  • Qualitat en el nostre treballs
  • Termini de lliurament en el temps acordat
  • Orientació al client, segons les seves necessitats

 

Un permanent procés de millora contínua de la gestió i consistència en l'aplicació de principis empresarials ètics ens ha permès adquirir ISO 9001 , obtingut segons els requisits de la nostra feina desenvolupant eines internes per establir un control de qualitat.

Hem obtingut un suport relacionat amb les normes del nostre control de qualitat Rea, Certificat d'Homologació de la Generalitat de Catalunya, basat en els procediments de control i seguretat de la nostra empresa.

 

Hem crescut de manera sostinguda i rendible per posicionar. de referència a través de la satisfacció dels nostres clients, amb solucions integrals, innovadores i competitives d'alt valor afegit.

Comptem una experiència de més de 22 anys en la realització del nostre treballs, amb àmplia experiència nacional i internacional, i amb una plantilla qualificada. que ens permet posar-nos com a empresa socialment responsable, diferenciant de la competència.

El nostre objectiu és continuar amb la consolidació en altres països, combinant-ho amb l'expansió sostenible cap a nous mercats geogràfics.

Novetats